Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Auto Good Drive Impex
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Scoala de soferi
50 lei
Brand
Good drive
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Super oferta Scoala de soferi  iti ofera daca te inscrii in perioada 1 -31.AUGUST. cu un Prieten/ prietena , ruda sau cunostinta TU BENEFICIEZI DE REDUCERE 200 LEI  la cursul de scolarizare la alegere  masina. #CUTIEAUTOMATA  sau #CUTIEMANUALA  Poti sa te inscrii si inainte Cu 2 luni sa implinesti cei 18 ani ai posibilitatea de a te inscrie la noi la scoala de soferi pt categoria B. Noi va oferim posibilitatea de a invatat sa conduci PREVENTIV si Corect fara stres si fara teama si fara emotii.Va stam la dispozitie cu o varietate larga  de masini din parcul nostru Auto unde gasesti transmisie #Automata si #Manuala  avand si  instructori #FETE  si #BAIETI Cu multa rabdare, calmitate , armonie si multa experienta in meseria de Instructor. Fara reclamatii . Recenziile si recomandarile elevilor fac diferenta.
Va asteptam sa fiti #Admis la #Permis din prima incercare #sala si #traseul cu participarea orelor de condus si pe trasee pe examen si datorita implicarii instructorilor pt fiecare elev.
Plata se poate face si in 3-rate  suntem in trafic la condus in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov.

Efectuam  ore de condus si pentru persoanele care detin deja permis de conducere categoria B  pentru perfectionare sau persoanele care au fost #RESPINS la traseu pt Pachetul de reprogramare IN TOATE SECTOARELE  si zonele de examen ILFOV-BUCURESTI
Va asteptam la inscriere  si detalii  la tel 0724.722.342 sau 0734.950.000  NU EZITA sa faceti alegerea perfecta sa devii bun sofer.
Din Gura in Gura